Bortúrák - nem csak vidéken

 

 

Nektek is biztos vannak külhoni barátaitok akiknek szívesen választanátok valami különleges  gasztronómiával kapcsolatos programot magyarországi látogatásuk során

Esetleg Magyarországra látogató üzleti partnerek jönnek és a megbeszélések, tárgyalások mellett jó lenne valami szórakoztató, de egyben kultúrális időtöltést összehozni, ami nem túl időigényes, de mégis maradandó élményt nyújt

De előfordulhat olyan is, mikor itt élő és dolgozó külföldiek családostul, barátokkal jönnek el, hogy jobban megismerjék a borkóstolási technikákat, fortélyokat és ezzel együtt a magyar borokat is

Vagy netán utazásszervezéssel foglalkozol és szerveznél - akár nagyobb csoportnak is - a borturizmus keretein belül valami igazán izgalmas, egyedi programot

Változatos, egyedi boros programok várnak akár itt Budapesten, akár egy napos bortúráink keretein belül is.

Budapest bortúra: 3-4 órás délutáni/esti program, mely során végiglátogatjuk a jelentősebb bor bárokat, ahol borszakértőnk vezetésével a különböző borstílusok kóstolása során Magyarország borvidékeivel illetve a magyar borkultúrával ismerkedhet a kedves résztvevő. A bortúra során általában 3-4 bárt látogatunk, átlagosan 3bor/bár arányban.

Borkóstoló: Igény szerint összeállított tematikájú, ismeretterjesztő borkóstoló illetve bortanfolyam hangulatos helyszíneink valamelyikén, ízletes tapas falatkákkal, sajt - és ínyenc hidegtál valamint ásványvíz társaságában, igény szerint élőzenés szórakoztató programmal.(jazz/swing/latin)

Vidéki bortúra: Egy napos borvidéki kalandozásaink során egy-egy jelentős borvidék kerül gorcső alá. Akár 2 személy részére is szervezünk privát bortúrát, de nagyobb csoportok is igénybe vehetik ezt a különleges programot.

A túra napján a szálloda/lakhely előtt találkozunk, ahol kényelmes, légkondicionált gépkocsi/busz vár vendékeinkre, általában 9-10 órai indulással.

A legközkedveltebb régiók: Eger, Villány, Tokaj, Sopron, Etyek.

Az érkezést követően 2 pincét látogatunk, ahol pincetúra és 4-5 fajta bor kóstolása vár a résztvevőkre. Utána hangulatos ebéd (főétel) egy helyi étteremben, majd újabb kóstoló. Hazaindulás délután 6 óra körül.

A csoportot borszakértő kolléga kalauzolja végig a túra során. (angol/német/orosz nyelven is)

Részletesebb téjékoztatóért és egyedi ajánlatokért vegyétek igénybe a következő ekérhetőségek egyikét:

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 30/257 8833